Siers Groep wint Enexis Contractor Safety Award 2012

Siers Groep wint Enexis Contractor Safety Award 2012

Siers Groep wint Enexis Contractor Safety Award 2012

Rosmalen, 29 november 2012

“Een familiebedrijf met een kleine afstand tussen management en personeel, dat naar mensen kijkt en daardoor snel kan handelen.” Zo omschreef Han Fennema, CEO van netbeheerder Enexis de Siers Groep Oldenzaal BV dat donderdag 29 november 2012 voor de derde keer in haar bestaan de Enexis Contractor Safety Award wist te winnen. De prijs, die kan worden gezien als een aanmoedigingsprijs, werd vijf jaar geleden door Enexis in het leven geroepen. Andere genomineerden dit jaar waren BAM Infratechniek Noordoost en Van Gelder.

De Contractor Safety Award wordt jaarlijks door Enexis uitgereikt aan de aannemer die het beste presteert op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. De drie genomineerden van de in totaal 27 bedrijven die dit jaar om de award streden, zijn de afgelopen tijd in een cultuurmeting beoordeeld op onder meer het gebied van HSE en op basis van input vanuit de regio waar de bedrijven werkzaam met daaraan toegevoegd een jurybeoordeling.

Peter Telgenkamp, commercieel directeur van de Siers Groep reageerde na afloop blij verrast: “Wij houden onszelf continue een spiegel voor en de persoonlijke benadering staat bij ons voorop. Ik ben erg blij dat onze mensen hiertoe in staat zijn.” Sinds de oprichting in 1964 is het familiebedrijf Siers Groep Oldenzaal B.V. uitgegroeid tot een professionele en vooruitstrevende organisatie. Voor opdrachtgevers voert het bedrijf een zeer breed scala aan projecten uit, van klein tot groot en zeer variërend in complexiteit.

Over Enexis
Enexis is de onafhankelijke netbeheerder in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland (Noordoostpolder), Overijssel, Noord-Brabant en Limburg. Enexis is verantwoordelijk voor de ontwikkeling, aanleg, beheer, onderhoud en management van energiedistributie-netwerken. Daarmee is Enexis de schakel tussen de 2,6 miljoen klanten en de energieleveranciers. Het bedrijf staat met ongeveer 4.100 medewerkers voor een veilige,duurzame, betrouwbare en betaalbare energielevering. Het hoofdkantoor is gevestigd te Rosmalen.

Terug naar nieuwsoverzicht