Siers als SEI-erkend installateur

Siers als SEI-erkend installateur

Siers als SEI-erkend installateur

Waarom een erkenning zonnestroom (PV)?
Het is voor opdrachtgevers – consumenten en zakelijke afnemers – lastig om een vakbekwame installateur te onderscheiden van een beunhaas. Met een erkenning Zonnestroom (PV) kan het installatiebedrijf laten zien dat bij hem in ieder geval de juiste kennis van zonnestroominstallaties aanwezig is om dit werk uit te voeren. Siers heeft jarenlange ervaring op het gebied van zonnestroom en ziet het belang van het aantonen van onze kwaliteiten op dat vlak. Een kwaliteitslabel schept vertrouwen en geeft zekerheid dat het installatiewerk veilig en deskundig wordt uitgevoerd.
De toegevoegde waarde voor Siers is de erkenning van onze ervaring en onze adequaat opgeleide mensen en de controle van onze kwaliteit, die met enige regelmaat wordt uitgevoerd door KvINL.

Waarom kiest de opdrachtgever voor een SEI-erkend installateur?
Als u, als opdrachtgever, werkzaamheden laat uitvoeren aan uw zonnestroom of elektra installaties in uw huis, wilt u dat dit veilig en goed gebeurt. U vertrouwt op een vakman die de vereiste diploma's heeft, het vak bijhoudt en kwaliteit levert. Dankzij de SEI-erkenning kunt u een gediplomeerd installateur als Siers onderscheiden van niet vakkundige bedrijven.

Uw SEI-erkende installateur:

  • is goed opgeleid, heeft de vereiste diploma's en houdt zijn of haar vak bij;
  • heeft de juiste kennis en ervaring in huis om u deskundig te adviseren;
  • werkt veilig en levert degelijk installatiewerk en onderhoud aan uw installaties;
  • werkt met de juiste apparatuur en instrumenten;
  • werkt conform actuele wet- en regelgeving;
  • is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen;
  • wordt periodiek gecontroleerd door KvINL.
Waar moet u op letten?
De SEI-erkende installateur staat vermeld in het openbare register van KvINL. In dit register zijn bedrijven opgenomen die hebben aangetoond te beschikken over voldoende vakbekwaamheid en een uitrusting om het installatiewerk naar behoren uit te voeren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan meetinstrumenten om installaties op lekdichtheid (uw veiligheid) te testen. Kortom, wilt u zeker weten dat u met een vakman te doen heeft, raadpleeg dan het register.

http://kvinl.nl/certificaathouders/voorpagina/erkennen/erkende-bedrijven/

Terug naar nieuwsoverzicht