Nieuws

 • Eurofiber tekent langjarige contracten met aannemers.

  Eurofiber tekent langjarige contracten met aannemers.
  Maarssen, 25 september 2018 - Eurofiber Nederland heeft contracten gesloten met BAM Infra Nederland, Siers, VW Telecom en NKM Network Services voor de aanleg van glasvezelverbindingen. De overeenkomsten hebben een looptijd van vijf jaar.
 • Siers genomineerd voor de UNETO-VNI Innovatie Award

  Siers genomineerd voor de UNETO-VNI Innovatie Award
  UNETO-VNI reikt dit jaar voor de tweede keer de Innovatie Award uit. De hoofdredactie van het vakblad E&W Installatietechniek heeft tien projecten genomineerd die voor de Award in aanmerking komen. De projecten dragen op een inventieve en technisch hoogstaande manier bij aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. De vakjury heeft met name gekeken naar innovatie, vakmanschap, ondernemerschap en ketensamenwerking.
 • Megabatterij vangt pieken op bij Jaarbeurs in Utrecht

  Megabatterij vangt pieken op bij Jaarbeurs in Utrecht
  In Utrecht gebeurt wat moois: op de parkeerplaats van de Jaarbeurs werd half maart de eerste grote binnenstedelijke opslag voor zonne-energie in Nederland geplaatst. Deze Powerpack maakt het mogelijk het elektriciteitsnet te balanceren door lokaal opgewekte zonne-energie op te slaan en weer af te geven wanneer dat nodig is.
 • Siers Groep Oldenzaal breidt haar portfolio uit met eigen detacheringsbedrijf ViaSiers!

  Siers Groep Oldenzaal breidt haar portfolio uit met eigen detacheringsbedrijf ViaSiers!
  Met het opstarten van het detacheringsbedrijf ViaSiers denkt Siers, door zelf te scouten in de markt, grip te krijgen op deze groei. Door middel van het geven van interne opleidingen en trainingen, wil Siers die kwaliteit borgen die dagelijks nodig is om haar werkzaamheden naar tevredenheid van onze opdrachtgevers uit te voeren. De diversiteit aan functies is erg groot. Voor alle vooropleidingen zijn er kansen bij ViaSiers, of iemand nu starter is of al veel ervaring heeft opgedaan binnen het arbeidsproces.
 • NIEUWE COMMISSARIS VOOR SIERS

  NIEUWE COMMISSARIS VOOR SIERS
  Mevrouw drs. D. (Danielle) Foolen is door de Raad van Commissarissen benoemd tot Commissaris van Siers Groep Oldenzaal B.V. Zij vervult daarmee de vacature die is ontstaan nadat de heer C. van Vliet heeft aangegeven dat hij, na een periode van 25 jaar, zijn commissaris functie bij Siers wil neerleggen.
 • Hoog bezoek aan Glasvezel De Wolden

  Hoog bezoek aan Glasvezel De Wolden
  De Drentse Commissaris van de Koning Jozias van Aartsen bracht woensdag 30 augustus, in gezelschap van een aantal leden van de VVD-fractie, een bezoek aan bewonersinitiatief Glasvezel De Wolden.
 • Siers Infraconsult heeft zich een plek weten te bemachtigen in de Top 50 Ingenieursbureaus

  Siers Infraconsult heeft zich een plek weten te bemachtigen in de Top 50 Ingenieursbureaus
  ​In deze top 50, samengesteld door het Technisch Weekblad, zijn opvallende veranderingen en opmerkelijke cijfers waar te nemen. Zo ook die van Siers Infraconsult, waarbij de omzet vorig jaar is toegenomen met een forse 43%. Volgens directeur Harry Moek is dat te verklaren door de heropleving in de bouw na jaren van stilstand. Ook staan gemeenten en netwerkbeheerders voor grote onderhoudsprojecten, omdat veel kabels en leidingen aan het eind van hun levensduur zijn. Tegelijkertijd raakt de ondergrond voller en voller en daarmee ook de kwetsbaarheid als de spade de grond in moet.
 • MVO zelfverklaring

  MVO zelfverklaring
  De basis voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is de ISO 26000. Aangezien bij veel organisaties wel de wens bestaat kenbaar en aantoonbaar te maken dat zij MVO toepassen in hun organisatie, heeft het Nederlandse Normalisatie Instituut de NPR 9026 ontwikkeld. Deze Nederlandse richtlijn is een uitwerking voor organisaties van de ISO 26000 en bestaat uit een zelfverklaring.
 • Siers door Liander verkozen tot beste aannemer 2016

  Siers door Liander verkozen tot beste aannemer 2016
  De afdeling Aansluitingen Veiligheid & Kwaliteit van Liander heeft Siers verkozen tot beste aannemer van 2016. Waar Siers in 2015 nog op de derde plaats is beland, hebben we in 2016 de beste score behaald ten aanzien van de geleverde Veiligheid & Kwaliteit. Deze score is vastgesteld aan de hand van kwaliteitscontroles, montagefouten en gasbeproevingen. Als dank voor de geleverde prestatie verleent Liander Aansluitingen deze oorkonde.
 • Internationaal bezoek bij Siers

  Internationaal bezoek bij Siers
  Donderdag 15 december opende Siers haar deuren voor twee internationale studenten. Deze studenten doen mee aan een uitwisselingsprogramma van het Saxion. Derdejaars studenten Bedrijfseconomie Joost Elderink en Simon Hevink aan het woord.
 • Nieuwe commissaris voor Siers

  Nieuwe commissaris voor Siers
  De heer A.J.M. (Ton) Heerts is door de Raad van Commissarissen benoemd tot Commissaris van Siers Groep Oldenzaal B.V.. Hij vervult daarmee de vacature die eind vorig jaar ontstond na het overlijden van Prof. em. Dr. Lense Koopmans.
 • Siers als SEI-erkend installateur

  Siers als SEI-erkend installateur
  Het is voor opdrachtgevers – consumenten en zakelijke afnemers – lastig om een vakbekwame installateur te onderscheiden van een beunhaas. Met een erkenning Zonnestroom (PV) kan het installatiebedrijf laten zien dat bij hem in ieder geval de juiste kennis van zonnestroominstallaties aanwezig is om dit werk uit te voeren. Siers heeft jarenlange ervaring op het gebied van zonnestroom en ziet het belang van het aantonen van onze kwaliteiten op dat vlak. Een kwaliteitslabel schept vertrouwen en geeft zekerheid dat het installatiewerk veilig en deskundig wordt uitgevoerd.
 • Nog 5 seizoenen Siers Groep theaterzaal

  Nog 5 seizoenen Siers Groep theaterzaal
  Ook de komende 5 jaar zullen bezoekers van Stadstheater De Bond de Siers Groep theaterzaal betreden. Siers zal als hoofdsponsor aan Stadstheater De Bond in Oldenzaal verbonden blijven.
 • Dag van de Bouw Zaterdag 4 juni

  Dag van de Bouw Zaterdag 4 juni
  GOA-Leidingtechniek stelt haar praktijkinstructielokalen open tijdens de Dag van de Bouw Zaterdag 4 juni. Er valt bij GOA genoeg te zien en mee te maken op zaterdag 4 juni. Ze nodigen iedereen dan ook van harte uit om een kijkje te komen nemen in de praktijkinstructielokalen van GOA. U kunt zelfstandig of onder begeleiding van de monteurs diverse montagetechnieken uitproberen. Op deze manier kunt u het vak ervaren en een indruk krijgen van wat er allemaal nodig is om uw gas/water/warmte/elektra en data aan te leggen en beschikbaar te houden.”
 • Contractondertekening Ziggo

  Contractondertekening Ziggo
  Zoals eerder dit jaar aangekondigd, zijn de regio’s van Ziggo herverdeeld. Siers zal, in samenwerking met partner Schuuring, alle werkzaamheden in de regio Zwolle uitvoeren, van engineering en uitvoering tot oplevering. Het ondertekenen van dit 3-jarige raamcontract vond plaats op donderdag 14 april jl.
 • Maatschappelijk verantwoord hergebruik

  Maatschappelijk verantwoord hergebruik
  Onlangs heeft Siers een groot aantal afgekeurde en (deels) kapotte haspels geschonken aan de organisatie van het Ribs & Blues festival in Raalte. Op een creatieve manier werd de haspels nieuw leven ingeblazen.
 • Aftrap project NONed

  Aftrap project NONed
  Een bijzonder project verdient een bijzondere aftrap. Op zondag 10 april jl. is het gehele projectteam dat werkzaam is voor NONed uitgenodigd voor de wedstrijd FC Twente – Feyenoord.
 • (Her)certificering personeel

  (Her)certificering personeel
  Bij Siers vinden we het belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen en blijven voldoen aan de laatste kwaliteits- en veiligheidseisen. Zo lang je in dienst bent van Siers, volg je opleidingen.
 • Contractverlenging sponsoring Quick '20

  Contractverlenging sponsoring Quick '20
  Na afloop van ons driejarige contract als hoofdsponsor van de elftallen Zaterdag 1 en Zondag 1 van Quick ’20 hebben we opnieuw een contract afgesloten voor de komende 3 seizoenen.
 • Familiebedrijven maken vuist

  Familiebedrijven maken vuist
  Privatis werd vorig jaar opgericht door Klein Poelhuis Installatietechniek in Hengelo en Siers in Oldenzaal. Zowel Klein Poelhuis als Siers, van oorsprong familiebedrijven, zijn regionaal grote spelers binnen de energiemarkt die ook landelijk een graantje meepikken. Door samenwerking willen beide bedrijven één vuist maken om zo klanten beter te kunnen bedienen, maar ook om meer concurrerend te werken en om werkgelegenheid veilig te stellen. Klein Poelhuis, met 250 werknemers in vaste dienst, heeft vestigingen in Hengelo, Emmeloord en Winterswijk. Siers met 600 werknemers in vaste dienst heeft vestigingen in Oldenzaal, Raalte, Twello, Waddinxveen, Hasselt en Ridderkerk. Door tijdelijke inhuur van mensen kan het aantal werknemers met name in de zomermaanden verdubbelen. Klein Poelhuis werkt onder meer voor de UT Twente, Urenco, Dimenco, Koninklijke Marine, Eaton, Stork en Siemens. Siers werkt voor álle landelijke netbeheerders, water- en mediabedrijven en ook bijvoorbeeld Reggefiber.
 • Siers denkt aan het milieu

  Siers denkt aan het milieu
  Met de komst van steeds meer elektrische en hybride auto’s hebben wij de voorzieningen rondom onze panden daarop aangepast. De geplaatste laadpalen zijn echter niet altijd even goed bereikbaar voor dit type voertuig, bijvoorbeeld doordat er andere auto’s staan geparkeerd.
 • Siers wielertocht!

  Siers wielertocht!
  Het mooie weer, de landelijke route, het prettige gezelschap en de drankjes en hapjes op zijn tijd, hebben de Siers wielertocht 2015 weer tot een groot succes gemaakt!
 • Nieuwe website 'live'

  Nieuwe website 'live'
  Onze nieuwe website is “live” gegaan. Reden voor een nieuwe website is onder andere dat we als organisatie steeds meer als één Siers naar buiten treden.
 • Siers Groep overhandigt donatie aan De Höfte

  Siers Groep overhandigt donatie aan De Höfte
  Met zijn jarenlange inzet voor diverse verenigingen, organisaties, stichtingen en medewerkers is Herman Siers, oprichter van de Siers Groep, een gekende en gewaardeerde Oldenzaler geworden. Nadat zijn zoon Peter Siers in 1994 het stokje overnam, werd hem meteen ook deze maatschappelijke functie overgedragen.
 • 260 vierkante meter Tourgevoel in Nieuweroord

  260 vierkante meter Tourgevoel in Nieuweroord
  260 vierkante meter 'Tourgevoel' hangt sinds gisteren rond een bouwplaats in het Utrechtse park Nieuweroord, langs het spoor vlak achter gebouw de Inktpot. Kleurrijke doeken met beelden uit de Tour de France en informatie over de Tourstart bedekken hekken rond een tijdelijke opslagplaats in het park.
 • Siers opent Domotica Info Centrum Oldenzaal

  Siers opent Domotica Info Centrum Oldenzaal
  Siers Installatietechniek nodigt u uit eens een kijkje te nemen in ons Domotica Info Centrum. Deze showroom is ingericht door Seiger Wonen, in samenwerking met Gira en Siers Installatietechniek. Hier kunt u zien wat het Domotica systeem van Gira in huis heeft.
 • Nieuwe Euro 6 Servicetruck

  Nieuwe Euro 6 Servicetruck
  Binnen de Siers Groep wordt MVO onderverdeeld in mens, milieu en maatschappij. Dit doen we door op een verantwoorde manier een balans te vinden tussen economisch rendement, de kwaliteit van het leefmilieu en het welzijn van de mensen binnen en buiten de onderneming.
 • Siers realiseert meer dan 1.000 huisaansluitingen per week

  Siers realiseert meer dan 1.000 huisaansluitingen per week
  Cogas sluit in hoog tempo woningen aan op glasvezelnetwerk in Almelo In Almelo wordt in verschillende wijken hard gewerkt aan de aanleg van glasvezel. In totaal komt er circa 7000 km glasvezel in de grond en worden ruim 34.000 woningen aangesloten op het netwerk van de toekomst.
 • De Kippen op stok

  De Kippen op stok
  Op 5 augustus hebben medewerkers van de Siers Groep Oldenzaal B.V. Enexis en daarmee de familie Boon uit de brand geholpen tijdens de bouwvakvakantie.
 • Gouden Las op project Leiding over Noord

  Gouden Las op project Leiding over Noord
  Donderdag 31 juli was een memorabele dag voor Siers Groep. Het project Leiding over Noord, de aanleg van het warmtenetwerk in Rotterdam, waarvan Siers Leiding-Montageprojekten een deel aanlegt, bereikte de milestone van de zgn. ´Gouden Las´.
 • Eerste abonnee op glasvezel in Almelo

  Eerste abonnee op glasvezel in Almelo
  ALMELO - Wethouder Anja Timmer heeft gisteren de eerste woning in Almelo officieel aangesloten op het glasvezelnetwerk. De familie Pouwel in de wijk Kluppelshuizen kan als eerste in de stad gebruikmaken van het netwerk
 • Siers Groep gecertificeerd voor CO2-prestatieladder

  Siers Groep gecertificeerd voor CO2-prestatieladder
  Siers Groep is begin juni door KIWA gecertificeerd voor niveau 4 van de CO2-prestatieladder. Siers Groep was al enkele jaren aangesloten bij Stichting Klimaatvriendelijk Aanbesteden & Ondernemen (SKAO) en rapporteerde jaarlijks over de CO2-footprint.
 • Siers Infraconsult B.V. is een feit!

  Siers Infraconsult B.V. is een feit!
  Met ingang van 4 juni 2014 hebben Tablin Technisch Adviesburo B.V., Siers Technisch Bedrijfsbureau en de afdeling KAM (Kwaliteit, Arbo en Milieu) hun krachten gebundeld in Siers Infraconsult B.V.
 • Siers zet handtekening onder nieuw contract

  Siers zet handtekening onder nieuw contract
  Op 26 april jongstleden heeft Siers Leiding- Montageprojekten Oldenzaal B.V. haar handtekening gezet onder een nieuw driejarig contract, met optie tot verlenging, voor de gecombineerde aanleg van kabels en leidingen op de Veluwe.
 • Siers tekent partnershipcontract met Ziggo

  Siers tekent partnershipcontract met Ziggo
  Op 28 maart jongstleden heeft Siers Telecom haar handtekening gezet onder een partnershipcontract met Ziggo. Dit partnership betreft een overeenkomst voor nieuwbouw, reconstructies, na-aanleg en ombouwprojecten in de provincie Zuid-Holland en het zuidelijke gedeelte van de provincie Utrecht.
 • Siers Telecom B.V. blij en trots met opdracht

  Siers Telecom B.V. blij en trots met opdracht
  Cogas is een aantal jaren geleden begonnen met de aanleg van glasvezel in een aantal wijken van Almelo. Na de vakantie zal de grootschalige uitrol starten. Dit betekent dat we zo'n 34.000 huishoudens voorzien van een kosteloze glasvezelaansluiting.
 • Siers Groep wint Enexis Contractor Safety Award 2012

  Siers Groep wint Enexis Contractor Safety Award 2012
  “Een familiebedrijf met een kleine afstand tussen management en personeel, dat naar mensen kijkt en daardoor snel kan handelen.” Zo omschreef Han Fennema, CEO van netbeheerder Enexis de Siers Groep Oldenzaal BV dat donderdag 29 november 2012 voor de derde keer in haar bestaan de Enexis Contractor Safety Award wist te winnen.