Warmte/Koude

Warmte/Koude

compleet dienstenpakket

Siers is een  leidingbouwer met een sterke focus op de warmtenetten. Siers is niet alleen goed in de aanleg van geïsoleerde leidingen (staal-in-staal of staal-PUR-PE) voor warmte- en koudetransport, maar heeft ook alle kennis in huis van (na-)isolatietechnieken en lekdetectiesystemen. Ook na oplevering blijft Siers voor de netbeheerder in beeld met diensten als onderhoud en inspectie.
 
De tendens is dat opdrachtgevers een steeds breder werkpakket uitbesteden. Siers wordt steeds eerder bij het proces betrokken en is vaak al in de voorbereidingsfase aan boord. Zo kan een project van begin tot eind kostenefficiënt worden uitgevoerd en vervult Siers de rol van ketenregisseur. Voor alle partijen biedt dit voordelen. Het totaalpakket aan werkzaamheden wordt er niet alleen efficiënter door ingericht, maar ook sneller en kwalitatief beter uitgevoerd. 

geschiedenis

Siers is vanaf de zeventiger jaren betrokken  bij de grootschalige realisatie van warmtenetten en daarmee is binnen Siers meer dan 30 jaar ervaring op dit gebied opgebouwd.

kwaliteit & veiligheid

Siers leidt de lasser, monteurs en isolatiemedewerkers zo veel mogelijk op via interne opleidingen en leer-werktrajecten. Veel van hen werken al jaren voor Siers en hebben een schat aan ervaring. 
 
De proactieve manier van werken van de KAM-afdeling speelt een belangrijke rol bij de veiligheid op de werkvloer. Er worden regelmatig veiligheidstrainingen gegeven en de KAM-medewerkers voeren  inspecties uit op de werkplekken.

innovatie

Innoveren is niet alleen noodzakelijk, het is ook iets wat het werk boeiend en interessant houdt. Zo heeft Siers een techniek ontwikkeld waarbij te repareren leidingen watervrij gemaakt kunnen worden zonder dat het water in de sleuf opgevangen hoeft te worden. Ook aan de procesmatige kant is Siers constant aan het vernieuwen.

communicatie

Succes valt of staat bij goede in- en externe communicatie. Hoe graag we dat ook willen, het leggen van leidingen gaat niet zonder overlast. De medewerkers van Siers weten wat ze doen en hebben de contacten met opdrachtgevers, omwonenden en eindklanten. Heldere en open communicatie zijn daarbij van doorslaggevend belang.

Meer weten over onze werkzaamheden en werkwijze op het gebied van warmte/koude?
Bel met (0)88-5572200 of mail naar info@siersgroep.nl.