Installatietechniek

Installatietechniek

COMPLEET DIENSTENPAKKET

Siers Installatietechniek realiseert elektrotechnische installaties en systemen voor data en communicatie voor kantoren, scholen, zorginstellingen en industrie. Siers is koploper op het gebied van duurzame oplossingen. Dat doen wij op het gebied van zonnestroominstallaties (PV-panelen), laadinfrastructuren voor elektrisch rijden, duurzame gebouwgebonden oplossingen en domotica voor bedrijven en particulieren.

ZONNE-ENERGIE

Siers richt zich op de zakelijke markt als adviseur en uitvoerder van zonnestroominstallaties. Wij onderscheiden ons met een integrale aanpak. Zo zetten we de kennis in van en adviseren wij ook over laag-, midden- en hoogspanning, aarding en bliksembeveiliging voor uw installatie. Ook verzorgen wij het koppelen van grote installaties op het net. Siers werkt samen met vaste partners en leveranciers voor de montage van de installatie en voor de veiligheidsvoorzieningen. Siers verzorgt ook de subsidieaanvragen voor uw installatie. Siers is InstallQ-gecertificeerd voor zonnestroominstallaties.

ELEKTRISCH RIJDEN

Siers Installatietechniek ontwikkelt en bouwt complete laadinfrastructuren voor elektrisch rijden. We zijn onder meer partner in de ontwikkeling van een complete laadinfrastructuur voor bi-directioneel laden voor Lomboxnet (www.lomboxnet.nl). Hierbij is naast mobiliteit ook de stationaire opslag van energie in de batterij van de auto van toepassing. Met smartcharching leveren wij een bijdrage in het slim omgaan van en het besparen van energie.

DUURZAME GEBOUWGEBONDEN INSTALLATIES

Wilt u advies over het verduurzamen van gebouwgebonden installaties? Siers Installatietechniek adviseert over duurzame oplossingen, zoals ledverlichting, aanwezigheidsdetectie, warmtepompen, stationaire opslag van energie (bijvoorbeeld de Powerpack van Tesla) en verzorgt ook de complete uitvoering.

DOMOTICA

Daarnaast biedt Siers met domotica, ofwel gebouwautomatisering, oplossingen voor slim werken en comfortabel wonen. Door basissystemen met elkaar te verbinden, kunnen met één smartphone of tablet allerlei functionaliteiten in het pand ingesteld en bediend worden. Denk aan toegangshekken, sunscreens, verlichting, beveiligingscamera’s, alarminstallaties, verwarming en luchtbehandeling.

GLASVEZEL

Binnen een glasvezelnetwerk zijn POP-stations (Point of Presence) noodzakelijk. Een POP-station is een hoofdverdeelstation, vaak prefab gebouwd, van waaruit glasvezelkabels de woonwijken ingaan. Siers Installatietechniek verzorgt de inrichting van deze verdeelstations met eigen vernieuwende concepten, waarbij kosten en energiegebruik worden teruggebracht.

KWALITEIT & VEILIGHEID

De monteurs van Siers Installatietechniek zijn gecertificeerd en worden voortdurend bijgeschoold. Ze werken volgens de laatste arbo- en milieuregels. Een overzicht van onze certificaten:

 • KvINL-erkenning Elektro laagspanningsinstallaties (InstallQ)
 • KvINL-erkenning Zonnestroom (PV) (InstallQ)
 • CO2 Prestatieladder niveau 4
 • ISO 27001 (informatiebeveiliging)
 • ISO 14001 (milieu)
 • ISO 9001 (kwaliteit)
 • VCA** (veiligheid)
 • BRL1201 Bliksembeveiliging

Lid van Techniek Nederland:
Klik op het logo en controleer ons lidmaatschap


INNOVATIE

Siers Installatietechniek is lid van:

Samenwerkingsverbanden

 • DVEP (zonnepanelen)
 • Zelzius (zonnepanelen)
 • Lomboxnet (laadinfrastructuur)


​COMMUNICATIE

De meerwaarde van Siers ligt in het meedenken met de opdrachtgevers, het oplossen van complexe situaties en het brede netwerk van kennispartners. In de communicatie met de klant leidt dit tot een rol als partner.

Meer weten over onze werkzaamheden en werkwijze op het gebied van installatietechniek?
Bel naar (0)88-5572200 of ga naar siersinstallatietechniek.nl.