Installatietechniek

Installatietechniek

compleet dienstenpakket

Siers Installatietechniek realiseert elektrotechnische installaties en systemen voor data en communicatie voor utiliteit, industrie en particulier. Daarnaast installeert Siers duurzame oplossingen met PV-installaties en LED-verlichting voor bedrijven en particulieren. Voor de particuliere tak willen wij u doorverwijzen naar de website van Siers Installatietechniek (www.siersinstallatietechniek.nl).
 
Met domotica, ofwel gebouwautomatisering, biedt Siers Installatietechniek oplossingen voor slim werken en comfortabel wonen. Door basissystemen met elkaar te verbinden, kan met één smartphone of tablet allerlei functionaliteiten in het pand ingesteld en bediend worden. Denk aan toegangshekken, sunscreens,  verlichting, beveiligingscamera’s,  alarminstallaties, verwarming en luchtbehandeling. We hebben een Domotica Experience Center ingericht bij Seiger Wonen in Oldenzaal. U bent hartelijk welkom om daar eens te komen kijken en de mogelijkheden van domotica te ervaren.

geschiedenis

Installatietechniek maakt sinds 1968 onderdeel uit van de Siers Groep. In dat jaar werd het toenmalige Installatiebedrijf Muller Installatietechniek overgenomen, waarmee het werkgebied van Siers niet alleen ‘voor’, maar ook ‘achter de meter’ kwam te liggen.

kwaliteit & veiligheid

Bij alles wat Siers doet geldt: “We werken veilig of we werken niet.” De monteurs van Siers Installatietechniek zijn volledig gecertificeerd en worden constant bijgeschoold. Ze werken volgens de laatste arbo- en milieuregels. 

innovatie

Eén van de speerpunten van Siers Installatietechniek is duurzaamheid. Technieken veranderen in sneltreinvaart en er zijn veel subsidieregelingen waarmee het rendement stijgt en de terugverdientijd voor investeringen steeds korter wordt. Investeren in duurzame energie wordt daarmee bijzonder aantrekkelijk.
 
Siers Installatietechniek is aangesloten bij Uw Duurzame Installateur, het landelijke samenwerkingsverband van elektrotechnisch- en totaal installateurs, wat veel kennisuitwisseling oplevert.
 
Binnen een glasvezelnetwerk zijn POP-stations (Point of Presence) noodzakelijk. Een POP-station is een hoofdverdeelstation, vaak prefab gebouwd, van waaruit glasvezelkabels de woonwijken ingaan. Siers Installatietechniek verzorgt de inrichting van deze verdeelstations met eigen vernieuwende concepten, waarbij kosten en energiegebruik worden teruggebracht.

communicatie

De meerwaarde van Siers ligt in het meedenken met de opdrachtgevers, het oplossen van complexe situaties en het brede netwerk van kennispartners. In de communicatie met de klant leidt dit tot een rol die niet volgend is, maar adviserend en innovatief.
 

Meer weten over onze werkzaamheden en werkwijze op het gebied van installatietechniek?
Bel naar (0) 541 572 270 en vraag naar Ben Olde Boerrigter.