Siers opent Domotica Info Centrum Oldenzaal

Siers opent Domotica Info Centrum Oldenzaal

Siers opent Domotica Info Centrum Oldenzaal

Siers Installatietechniek nodigt u uit eens een kijkje te nemen in ons Domotica Info Centrum. Deze showroom is ingericht door Seiger Wonen, in samenwerking met Gira en Siers Installatietechniek. Hier kunt u zien wat het Domotica systeem van Gira in huis heeft.

Wat is Domotica?
Wonen kan comfortabeler met de aansluiting van diverse functies op het Domotica systeem. De functies zijn van afstand bedienbaar te maken met één druk op de knop. De toepassingsmogelijkheden van het systeem zijn talrijk. Denk bijvoorbeeld aan centrale aansturing van licht, rolluiken, verwarming en jaloezieën. Er zijn ook scenes in te stellen, waardoor een bepaalde ruimte in gebruik wordt genomen en de apparatuur in de overige ruimtes volledig wordt uitgeschakeld. En alles van afstand bedienbaar met de meest uiteenlopende apparaten, zoals smartphones, tablets of computer. Niet alleen thuis, maar ook onderweg.

Comfort
Het systeem maakt wonen nog aangenamer, volledig afgestemd op de individuele wensen en behoeften van de bewoners.  Iedere kamer de juiste gevoelstemperatuur geven, muziek in het hele huis laten afspelen, sproeiers in de tuin volautomatisch laten inschakelen, het is allemaal mogelijk.

Veiligheid
Niet alleen het comfort wordt verhoogd, maar ook het gevoel van veiligheid kan worden vergroot. Het systeem biedt oplossingen tegen de meest uiteenlopende gevaren, zoals inbraak, brand of onweer, en zorgt daarmee voor een optimale bescherming van huis en bewoner. Er kan bijvoorbeeld een knop bij het hoofdeinde van het bed worden geïnstalleerd, waarmee in en om het huis direct alle verlichting wordt ingeschakeld en tevens het vastleggen van camerabeelden wordt gestart. Het plotselinge licht geeft een schrikeffect en is meestal voldoende om indringers op de vlucht te laten slaan.

Waarom deze samenwerking?
Siers Installatietechniek wil graag de particuliere markt aanboren met het Domotica systeem. Gira is daarvoor de meest geschikte leverancier en de doelgroep van Seiger Wonen sluit daar goed bij aan.

Meer informatie?
Mocht u meer informatie wensen te ontvangen over het systeem, dan kunt u  terecht bij Siers Installatietechniek, Ben Olde Boerrigter, te bereiken via: domotica@siersgroep.nl of 06-53560683.
Ook bent u van harte welkom in de showroom van Seiger Wonen aan de Enschedesestraat 86 in Oldenzaal.

Terug naar nieuwsoverzicht