Siers in top 20 grootste installatiebedrijven

Siers in top 20 grootste installatiebedrijven

Siers in top 20 grootste installatiebedrijven

De CoBouw50 geeft al jaren inzicht in de financiële prestaties van de grootste bouwers van Nederland. Ook in de laatste editie, de veertiende, zijn de cijfers van de top 50 van Nederland op een rijtje gezet. Siers heeft ook dit jaar weer een eervolle vermelding in de top 20 van de grootste installatiebedrijven. Ten opzichte van 2020 zijn we slechts 1 plekje gedaald, namelijk van 11 naar 12. Als we de lijst wat verder onder de loep nemen en kijken naar het nettorendement in percentage van de omzet en de solvabiliteit, dan zijn we op respectievelijk plek 5 en plek 7 geëindigd.
 
Alle bedrijven zijn opnieuw langs de performance-meetlat gelegd, zodat duidelijk is welke bouwer het beste presteert van allemaal. Voor het indelen van de bedrijven worden de verschillende cao’s gebruikt die door bedrijven worden gevolgd. Vandaar dat wij in de lijst staan van installatiebedrijven.
 
“De financiën zullen voor de volgende edities ook de basis blijven van de CoBouw50, maar er gaat wel wat veranderen.” Aldus Joost Zwaga, Adjunct-hoofdredacteur Cobouw. Volgens het magazine wordt het de hoogste tijd om ook de inspanningen die worden verricht om duurzaam te opereren, in de breedste zin des woords, te gaan beoordelen.
 
Wellicht dat we in de volgende editie ook een plek weten te bemachtigen op de ranglijst waarin de mate van duurzaamheid een belangrijke rol speelt.

Terug naar nieuwsoverzicht