NIEUWE COMMISSARIS VOOR SIERS

NIEUWE COMMISSARIS VOOR SIERS

NIEUWE COMMISSARIS VOOR SIERS

Mevrouw drs. D. (Danielle) Foolen is door de Raad van Commissarissen benoemd tot Commissaris van Siers Groep Oldenzaal B.V. Zij vervult daarmee de vacature die is ontstaan nadat de heer C. van Vliet heeft aangegeven dat hij, na een periode van 25 jaar, zijn commissaris functie bij Siers wil neerleggen.
 
Als ervaren CFO heeft ze een brede achtergrond, waaronder ruime ervaring met financieringen en werken in technische en projectmatige organisaties als Bluewater, Imtech en Ordina.
Sinds haar academische studie in Maastricht heeft mevrouw Foolen meer dan 25 jaar ervaring opgedaan in verscheidene financiële functies in binnen- en buitenland.
Daarnaast is ze verbindend, heeft oog voor korte, maar vooral ook voor de lange termijn resultaten en past daarmee goed bij de bedrijfsfilosofie van Siers.
 
Siers Groep Oldenzaal B.V. verwacht met mevrouw Foolen door haar ruimschootse ervaring en betrokken persoonlijkheid een deskundig commissaris in huis te hebben gehaald.
 
De andere leden van de Raad van Commissarissen van Siers Groep Oldenzaal B.V. zijn de heer C. van Vliet, president-commissaris, de heer drs. E.H.Th.M. Nijpels en de heer T. Heerts. De heer C. van Vliet zal nog enige tijd de functie van interim president-commissaris blijven vervullen, waarna een nieuwe president-commissaris zal worden benoemd.

Terug naar nieuwsoverzicht