Verbouwing hoofdkantoor Siers afgerond

Verbouwing hoofdkantoor Siers afgerond

Verbouwing hoofdkantoor Siers afgerond

Het is inmiddels alweer bijna een jaar geleden dat er een interne stoelendans plaatsvond in het hoofdkantoor aan de Schuttersveldstraat in Oldenzaal. Verschillende afdelingen hebben enkele maanden op een tijdelijke plek gezeten omdat het oudste gedeelte van het hoofdkantoor een metamorfose heeft ondergaan.Niet alleen van buiten heeft het pand een nieuw jasje gekregen maar ook intern is het duurzaam en toekomstbestendig verbouwd.

Wij zijn mega trots op het resultaat en bedanken graag iedereen die heeft meegeholpen bij het realiseren van deze verbouwing.

Voor wie wel eens op bezoek is geweest in de “oudbouw” van het hoofdkantoor, zal twee knipperen met de ogen nog niet voldoende zijn om alle veranderingen te ontdekken. De komende tijd zullen we daarom nog meer (duurzame) facts & figures onthullen van de verbouwing. Houd onze socials dus in de gaten!

Impressie:

 

Terug naar nieuwsoverzicht