Twee nieuwe raamcontracten voor Siers L&M

Twee nieuwe raamcontracten voor Siers L&M

Twee nieuwe raamcontracten voor Siers L&M

Siers heeft dit jaar twee nieuwe contracten verkregen.
 
Eind oktober hebben we een vierjarig raamcontract getekend met NONed (een samenwerkingsverband van nutsbedrijven en netbeheerders in Noordoost Nederland, met uitzondering van Friesland), met een verlengingsoptie van twee maal twee jaar. NONed bundelt en coördineert de gecombineerde kabel- en leidingwerkzaamheden van Enexis, Cogas, Rendo, Vitens, WMD, Waterbedrijf Groningen, Reggefiber en Ziggo. Zowel voor hoofdleidingen als dienstleidingen via www.aansluitingen.nl
 
De werkzaamheden bestaan uit het aanleggen, wijzigen en vervangen van kabel- en leidingwerk in twee percelen, Noordwest en Zuidoost Overijssel.
 
Siers is als één van de partijen gecontracteerd na een gunningsprocedure op basis van EMVI (Economisch Meest Voordelige Inschrijving), waarbij prijs en kwaliteit zijn gewogen.
 
Daarnaast heeft Siers eind november een contract getekend met Stedin, voor een periode van drie jaar, tevens met optie voor verlenging van twee maal twee jaar.
 
Van de vier percelen is perceel 2, Heinenoord, aan Siers gegund. In dat gebied gaan wij samen met twee andere raamcontractanten van Stedin zorgdragen voor de nieuwbouw, verlegging en sanering van hoofdleidingen (gas en elektra) en de grootverbruik aansluitingen.
 
Ook dit raamcontract is gegund na een gunningsprocedure op basis van prijs en kwaliteit (EMVI) en een aanvullend verificatiebezoek door Stedin aan ons bedrijf.

Terug naar nieuwsoverzicht