Omzet Siers Groep voor het eerst boven de 200 miljoen euro

Omzet Siers Groep voor het eerst boven de 200 miljoen euro

Omzet Siers Groep voor het eerst boven de 200 miljoen euro

Deze week zijn de omzetcijfers van de Siers Groep over het afgelopen jaar bekend geworden. Er is een nieuw omzetrecord behaald van 219 miljoen euro. Een hele prestatie voor het bedrijf wat ooit zo klein begon. Waar oprichter Herman Siers nog met de bats op de fiets ging om de sleuven zelf met de hand te graven, is er ondertussen een hoop veranderd.

Onder leiding van huidig directeur Peter Siers is de Siers Groep ondertussen uitgegroeid tot een grote landelijke speler in de aanleg van ondergrondse infra. Deze groei is te danken aan het familiaire karakter van het bedrijf en de kwaliteit en veiligheid van het werk. Dit wordt ook door opdrachtgevers gewaardeerd.

Peter Siers: “Natuurlijk ben ik erg trots op dit soort mijlpalen voor ons bijna 60-jarige bedrijf. Toen ik het bedrijf in 1993 van pa overnam was de omzet ongeveer 46 miljoen gulden. Dankzij onze medewerkers die in weer en wind, en nog belangrijker, met veel werkplezier elke dag weer ons land klaar maken voor de toekomst, hebben wij een mooie gezonde groei mogen doormaken. Het belangrijkste hierbij vind ik dat we daardoor een stabiele werkgever mogen zijn en blijven.

Het is een uitdaging om tijdens deze groei, het familiegevoel niet uit het oog te verliezen. Dit is voor veel mensen, mij inclusief, namelijk de reden waarom het werk nog altijd met veel plezier wordt uitgevoerd. Velen zijn ooit bij Siers binnengekomen voor de fijne werksfeer. Dit heeft dan ook zijn vruchten afgeworpen. Als ik nu terugkijk naar de prachtige projecten die wij samen hebben mogen uitvoeren, dan kan ik niets anders dan trots zijn op waar wij nu met z’n allen staan. Dat is een gevoel dat niet in geld is uit te drukken.”

Terug naar nieuwsoverzicht