Verbouwingsupdate "Materiaalgebruik"

Verbouwingsupdate "Materiaalgebruik"

Verbouwingsupdate

Het ontwerp van de kantoren en overige ruimtes is op basis van de laatste ontwikkelingen op kantoorgebied; ergonomisch, flexibel, akoestisch, duurzaam, circulair & modulair. De meeste items die zijn ingezet zijn van Nederlands fabricaat en voldoen aan één of meerdere van deze uitgangspunten. De producten zijn onderling makkelijk uit te wisselen en te combineren omdat ze qua uitvoering en materiaal op elkaar afgestemd zijn.

Denimtex 
Verschillende muren zijn bedekt met het zogenaamde Denimtex. Dit is een circulaire wanddecoratie, gemaakt van gebruikte werkkleding van Siers en/of biobased textielvezels. Deze materialen worden verwerkt tot een decoratieve, geluidwerende en duurzame wandbekleding.

Meubilair
De stoelen en akoestische panelen van De Felt Fine is onderdeel van de Plastic Whale by Vepa Regular Collection (duurzaam, circulair en uniek). Met de aanschaf van deze producten wordt de missie voor plasticvrije wateren van de Plastic Whale ondersteund. Ook zijn er stoelen/barkrukken van samengeperst hennep en biohars, welke volledig biologisch, plantaardig en recyclebaar zijn. Wat deze stoelen echt uniek maakt, is dat ze hem kunnen shredderen en er weer opnieuw een stoel van maken zonder toevoeging van chemicaliën of andere stoffen.

Decoratie
Voor een eigentijdse Siers uitstraling wordt er op verschillende plekken gebruik gemaakt van gasbuizen. Deze worden als room-dividers of raamdecoratie gebruikt. Zo halen we onze werkzaamheden buiten toch een beetje naar binnen!

Moswand
Eyecatcher van de verbouwing is uiteraard de groene mos-wand. Deze wand is gemaakt van geconserveerd Noors rendiermos met daarin middels een reliëf het logo van Siers verwerkt.


 

Terug naar nieuwsoverzicht