Siers opnieuw in top 20 grootste installatiebedrijven

Siers opnieuw in top 20 grootste installatiebedrijven

Siers opnieuw in top 20 grootste installatiebedrijven

De Cobouw50 geeft al jaren inzicht in de financiële prestaties van de grootste bouwers van Nederland. In de vijftiende editie zijn de cijfers van de top 50 van Nederland wederom op een rijtje gezet. Siers heeft ook dit jaar weer een eervolle vermelding in de top 20 van de grootste installatiebedrijven. Net als vorig jaar staat ons familiebedrijf op plek 12 in dit overzicht.

De bedrijven worden jaarlijks getoetst door PwC, zodat duidelijk is welke bouwer het beste presteert van allemaal. Voor het indelen van de bedrijven worden de verschillende cao’s gebruikt die door bedrijven worden gevolgd. Vandaar dat we ons familiebedrijf (nog) niet in de top50 bouwbedrijven terug kunnen vinden. Zouden ze de verdeling via cao’s loslaten, dan zou Siers een plek in de top 35 weten te bemachtigen.

“De veranderingen gaan zo snel, dat nieuwe aanpassingen in de Cobouw50 komende jaren voor de hand liggen. Aangewakkerd door de toenemende aandacht voor duurzaamheid en klimaat zullen nieuwe typen bouwondernemingen ontstaan. Traditionele grenzen zullen vervagen, bijvoorbeeld tussen bouwers en installateurs. En misschien wel tussen de bouwsector en sectoren buiten de bouw. De bouw is meer dan ooit in beweging. In beweging naar een duurzame toekomst. Dat belooft nog wat voor de top 50 van over vijftien jaar.” Aldus Joost Zwaga, Adjunct-hoofdredacteur Cobouw.

Terug naar nieuwsoverzicht