Siers lanceert serious game over CROW500

Siers lanceert serious game over CROW500

Siers lanceert serious game over CROW500

Met trots kunnen we eindelijk vertellen dat we onze eigen CROW500 serious game hebben gelanceerd: ‘De boel op De Schop’. In samenwerking met Ondernemende Gasten hebben we de afgelopen maanden hard gewerkt om deze game zo dicht mogelijk bij de praktijk te brengen.

Het spel draait volledig om de CROW500 en brengt zo diverse aspecten van de verschillende fases van de CROW500 in beeld. De speler leert zo spelenderwijs hoe schade aan kabels en leidingen voorkomen kan worden. In de game is het de taak van Siers-medewerkers om de renovatie van de rotonde voor snackbar ‘De Schop’ succesvol af te ronden. Zo kan iedereen zijn geliefde balletje gehakt blijven halen!

Ook jij kunt deze game nu gratis spelen!
De Siers Groep vindt het belangrijk dat graafschade zoveel mogelijk voorkomen wordt. Niet alleen bij ons eigen werk, maar door heel Nederland. Wij kiezen er dan ook voor om de serious game gratis voor iedereen speelbaar te maken, zodat we met z’n allen meer over de CROW500 kunnen leren.

Wil jij de game ook spelen?
Vraag dan om jouw persoonlijke wachtwoord via crow500@siersgroep.nl en we sturen deze dan zo snel mogelijk zodat ook jij aan de slag kunt om de gehaktbal te redden!

Terug naar nieuwsoverzicht