Siers is de beste aannemer van 2018 (Liander Aansluitingen technische kwaliteit)

Siers is de beste aannemer van 2018 (Liander Aansluitingen technische kwaliteit)

Siers is de beste aannemer van 2018 (Liander Aansluitingen technische kwaliteit)

Siers Groep is over 2018 uitgeroepen tot de beste aannemer van Liander Aansluitingen technische kwaliteit. Voor Siers is dit de tweede keer dat we deze prijs in ontvangst mogen nemen. In hal bij Siers hangt namelijk ook al een oorkonde uit 2016. “We zijn er super blij mee”, zegt Frank Wensing (bedrijfsleider Siers).

Hoe win je deze oorkonde?
Liander rijkt de prijs ‘Beste Aannemer Aansluitingen’ sinds 2014 uit. Als aannemer kunnen wij deze oorkonde ontvangen door het beste te scoren op het gebied van geleverde technische kwaliteit. Dit wordt beoordeeld door het team Technische Kwaliteit bij de afdeling Aannemerij van Liander. Dit doen zij per kwartaal en op jaarbasis. Siers scoorde vorig jaar goed over ieder kwartaal, en kwam hierdoor dus ook als beste uit de beoordeling over heel 2018.
 
Donderdag 7 maart heeft uitvoerder Siem Kip de oorkonde overhandigd gekregen van Casper Nägele, teamleider Analyse & Verbeteren.
 
‘Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel’
Het is heel mooi nieuws, zegt Frank Wensing. “Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. We zijn een aantal jaar geleden met controles begonnen. Wanneer een aansluiting gereed is, wordt deze door iemand anders gecontroleerd op kwaliteit en aflevering.”, vult Frank Wensing aan.
 
“Daarmee houden we de kwaliteit nauwlettend in de gaten en komen eventuele fouten op tijd aan het licht. Door deze methode weten onze monteurs ook wat er van hen wordt verwacht op het gebied van veiligheid en kwaliteit.”
 
‘Goed voor elkaar’
Bram Straten, teamleider combi Aansluitingen Oost, noemt Siers erg prettig om mee samen te werken. “Siers is een partij die in de regel de zaken goed voor elkaar heeft. Dat maakt het extra leuk dat de afdeling Technische Kwaliteit deze prijs aan Siers gunt!
 
Volgend jaar weer
Volgend jaar zijn er weer nieuwe ronde nieuwe kansen. “We blijven hard werken. Volgend jaar weer winnen, dat is de doelstelling!”, besluit Frank Wensing.

Terug naar nieuwsoverzicht