Siers Groep Oldenzaal breidt haar portfolio uit met eigen detacheringsbedrijf ViaSiers!

Siers Groep Oldenzaal breidt haar portfolio uit met eigen detacheringsbedrijf ViaSiers!

Siers Groep Oldenzaal breidt haar portfolio uit met eigen detacheringsbedrijf ViaSiers!

Siers is al ruim 50 jaar een trots familiebedrijf en een betrouwbare partner met maatschappelijke betrokkenheid in de ondergrondse infrawereld. Siers biedt haar opdrachtgevers een professionele samenwerking vanaf planvorming tot en met de beheer- en onderhoudscyclus. Dit doet Siers op het gebied van gas, water, elektra, warmte/koude, media, installatietechniek, aarding, bliksembeveiliging en adviesdiensten. De hoofddoelstelling van Siers kenmerkt zich door altijd hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid te leveren voor al haar klanten.

Om die kwaliteit te kunnen garanderen is Siers constant op zoek naar nieuwe medewerkers voor haar eigen organisatie, maar ook naar medewerkers die invulling kunnen geven aan opdrachten op locatie bij haar opdrachtgevers. Dagelijks zijn er nu al ruim 1000 medewerkers vol passie voor de diverse bedrijven van de Siers Groep aan het werk.  En de organisatie is groeiende.

Met het opstarten van het detacheringsbedrijf ViaSiers denkt Siers, door zelf te scouten in de markt, grip te krijgen op deze groei. Door middel van het geven van interne opleidingen en trainingen, wil Siers die kwaliteit borgen die dagelijks nodig is om haar werkzaamheden naar tevredenheid van onze opdrachtgevers uit te voeren. De diversiteit aan functies is erg groot. Voor alle vooropleidingen zijn er kansen bij ViaSiers, of iemand nu starter is of al veel ervaring heeft opgedaan binnen het arbeidsproces.

 
ViaSiers heeft veel contacten met andere bedrijven in de regio, ook buiten de infrabranche. 
Gezamenlijk met deze bedrijven probeert ViaSiers talent in Twente te behouden of aan te trekken. Samenwerken in de regio is hierbij het sleutelwoord.

Mocht u op zoek zijn naar een nieuwe baan of bent u zelf op zoek naar nieuw talent voor uw organisatie? Neem eens een kijkje op www.werkenviasiers.nl of neem contact op met Bart Buurman, 0541 - 572271 of b.buurman@viasiers.nl.
 

Terug naar nieuwsoverzicht