Nieuwe commissaris voor Siers

Nieuwe commissaris voor Siers

Nieuwe commissaris voor Siers

De heer A.J.M. (Ton) Heerts is door de Raad van Commissarissen benoemd tot Commissaris van Siers Groep Oldenzaal B.V.. Hij vervult daarmee de vacature die eind vorig jaar ontstond na het overlijden van Prof. em. Dr. Lense Koopmans.     
 
De uit Twente afkomstige voormalig vakbondsman en voormalig beroepsmilitair was in de periode van 2006 tot 2010 lid van de Tweede Kamer voor de PvdA. Van daaruit werd hij directeur bij een Goede Doelen fonds (vfonds) en vanaf 2012 tevens voorzitter van de Federatie Nederlandse Vakbeweging (FNV). Daar vertrok hij afgelopen zomer, nadat de fusie en reorganisatie werden afgerond. Momenteel is Heerts, naast voorzitter van de MBO Raad (waarbij alle roc’s, aoc’s en vakinstellingen zijn aangesloten), ook lid van de Raad van Commissarissen van FC Twente en lid van de Raad van Bestuur van het vfonds (Nationaal fonds voor Vrede, Vrijheid en Veteranenzorg).
 
Siers Groep Oldenzaal B.V. verwacht met Heerts met zijn ruimschootse ervaring een deskundige commissaris in huis te hebben gehaald. Heerts is benoemd voor een periode van 5 jaar. De Siers Groep heeft het volste vertrouwen in zijn bijdrage aan de toezichthoudende rol van de raad.
 
De andere leden van de Raad van Commissarissen van Siers zijn de heer C. van Vliet, president-commissaris en de heer drs. E.H.Th.M. Nijpels.
 

Terug naar nieuwsoverzicht