Nieuwe commissaris voor Siers

Nieuwe commissaris voor Siers

Nieuwe commissaris voor Siers

Mevrouw N. (Nathaly) Boelhouwer MSc. is door de Raad van Commissarissen benoemd tot Commissaris van Siers Groep Oldenzaal B.V. Zij vervult daarmee de vacature die gaat ontstaan nadat de heer C. van Vliet heeft aangegeven dat hij, in juni 2022, zijn commissaris functie bij Siers wil neerleggen.

Als ervaren CEO heeft ze een brede achtergrond binnen de wereld van bouw en installatietechniek, met brede managementervaring op het gebied van strategie- en organisatie ontwikkeling bij onder andere Strukton en Imtech.

Daarnaast heeft ze veel kennis en expertise op het gebied van innovaties en duurzaamheid, dit past goed bij de bedrijfsfilosofie van Siers en is een waardevolle aanvulling.

Siers Groep Oldenzaal B.V. verwacht met mevrouw Boelhouwer door haar brede management- en toezichthoudende ervaring een zeer maatschappelijk betrokken en sociale commissaris in huis te hebben gehaald. 

De andere leden van de Raad van Commissarissen van Siers Groep Oldenzaal zijn mevrouw drs. D. Foolen, de heer drs. E.H.Th.M. Nijpels en de heer C. van Vliet.


(v.l.n.r.: drs. D. Foolen, C. van Vliet, P.B.A. Siers, drs. E.H.Th.M. Nijpels en N. Boelhouwer MSc.)
 

Terug naar nieuwsoverzicht