Inspirerend werkbezoek Doekle Terpstra

Inspirerend werkbezoek Doekle Terpstra

Inspirerend werkbezoek Doekle Terpstra

Tijdens een zonovergoten ochtend was het aan de Vonderschottenweg een stuk drukker dan normaal. Niemand minder dan Doekle Terpstra, Voorzitter van Techniek Nederland, bracht een werkbezoek aan één van de combi-projecten van Siers. Dit deed hij naar aanleiding van de Governance Code Veilige Energienetten (GVE). Samen met Harold Bonte, Operationeel Directeur bij de Siers Groep en Rutger van der Leeuw, COO bij Enexis, gingen zij op bezoek bij Voorman Robert Hofstede en Uitvoerder Daniël Ceelen. 

Onze collega's vertelden vol passie over hun werk, daarbij staat veiligheid altijd op nummer één. Naast het belang van veiligheid is er gesproken over innovatie rondom het gebruik van materiaal en de toekomstbestendigheid hiervan met het oog op de energietransitie. Rutger van der Leeuw: “Nederland is een rijzende ster op het gebied van zonnestroom. Het verzwaren van ons net wordt de komende jaren ‘the name of the game’.” 

Tijdens de tracé-wandeling lieten onze mannen de uitdagingen van dit project zien. Doekle Terpstra, zichtbaar onder de indruk van de passie van Robert en Daniël: "Jullie mogen trots zijn op dit werk. Nederland heeft meer vakmensen zoals jullie nodig." 

Harold Bonte: “Wij, als familiebedrijf, zijn trots op onze medewerkers en de manier waarop zij met veiligheid omgaan. Daarbij is het mooi om te zien dat Doekle Terpstra zich namens Techniek Nederland sterk maakt voor onze branche en nog beter, onze vakmensen.”

SDG's
​   

Terug naar nieuwsoverzicht