Dag van de Bouw Zaterdag 4 juni

Dag van de Bouw Zaterdag 4 juni

Dag van de Bouw Zaterdag 4 juni

Op zaterdag 4  juni is de elfde  editie van de Dag van de Bouw. Dit jaar kunt u naast de vele bouw- en infraprojecten, ook een kijkje nemen achter de schermen van de ondergrondse infratechniek. Tijdens de Dag van de Bouw zijn de praktijkinstructielokalen van GOA Leidingtechniek/SPG van 10.00 tot 15.00 uur open voor publiek. In Nieuwleusen, Heerhugowaard, Heerjansdam kunt u kennismaken met diverse montagetechnieken in de ondergrondse infrastructuur. Kijk voor meer informatie of andere opengestelde locaties op www.dagvandebouw.nl of www.goaleidingtechniek.nl
 
U maakt dagelijks gebruik van gas, water, warmte, elektriciteit en data (internet). Dat wordt als vanzelfsprekend ervaren. Nederland is dan ook een van de landen met de hoogste leveringszekerheid. De kwaliteit van deze ondergrondse netwerken en met name de kwaliteit van de montage is van groot belang voor de betrouwbaarheid van de netten. Om het netwerk beschikbaar te krijgen en te houden is een grote groep vaktechnisch geschoolde werknemers nodig om deze leveringszekerheid ook in de toekomst te kunnen garanderen. GOA-Leidingtechniek leidt monteurs op voor dit specifieke vakgebied.
 
De Dag van de Bouw is een initiatief van Bouwend Nederland, de branchevereniging van bouw- en infrabedrijven. Eén keer per jaar stellen de aangesloten leden hun mooiste en meest bijzondere project open voor het publiek. Jaarlijks trekt de Dag van de Bouw meer dan 100.000 bezoekers. 
 

Terug naar nieuwsoverzicht