Aftrap project NONed

Aftrap project NONed

Aftrap project NONed

Zondag - 10 april 2016

NONed FCTwente – Feyenoord


Een bijzonder project verdient een bijzondere aftrap. Op zondag 10 april jl. is het gehele projectteam dat werkzaam is voor NONed uitgenodigd voor de wedstrijd FC Twente – Feyenoord.
 
Voorafgaand aan de wedstrijd werd er eerst gezamenlijk een hapje gegeten in de skylounge. Voor de aftrap van de wedstrijd, werd door meerdere mensen een korte aftrap gegeven van het NONed project, waaronder Pieter Elzinga van Enexis, Paul de Groot van Cogas en Peter Telgenkamp van Siers. Zelfs oud-speler van FC Twente Eddy Achterberg sprak de genodigden nog even kort toe.
 
Alhoewel de verwachtingen hoog gespannen waren en de thuisspelende ploeg een paar hele mooie kansen heeft gehad, waren het helaas toch de Rotterdammers die de punten binnenhaalden. In de 12e minuut scoorden zij het eerste en tevens laatste doelpunt van de wedstrijd en gingen met een 0-1 zege huiswaarts.
 
Dat mocht de pret voor onze genodigden echter niet drukken. Zij hebben nog gezellig nagenoten van de wedstrijd met een borrel in de skylounge, waar ook speler Joachim Andersen zijn gezicht nog even liet zien.

Foto's © StudioVHF

Terug naar nieuwsoverzicht