Bliksembeveiliging

Bliksembeveiliging

compleet dienstenpakket

We maken steeds intensiever gebruik van telecommunicatie en elektronische dataverwerking. Schade door bijvoorbeeld blikseminslag kan enorme gevolgen hebben. Met professionele beveiliging tegen blikseminslag en overspanning kan dit voorkomen worden. Siers verzorgt met BOPA  aardingen, bliksembeveiliging en potentiaalvereffening door heel Nederland. Dit betreft advies, aanleg en installatie, maar ook beheer, inspecties  en onderhoud.

geschiedenis

Siers startte in 1999 met aardingen en bliksembeveiliging, na de overname van Boswerger. Aarding is immers een essentieel onderdeel van een kabelnetwerk en zo kon opdrachtgevers nog meer bedrijfszekerheid en kwaliteit geboden worden. Het grootste verschil met vroeger is, dat we niet meer kunnen volstaan met alleen een externe bliksemafleiderinstallatie, maar dat - door het gebruik van geavanceerde elektrotechnische installaties - ook interne bliksemafleiding en potentiaalvereffening onontbeerlijk is.

kwaliteit & veiligheid

Dit werk vraagt om specialisme en vakmanschap. Alle engineers zijn gediplomeerde TAB/TAO mensen. Ze werken  volgens de BRL1201 en de internationale standaard NEN-EN-IEC 62305. Alle monteurs van Siers hebben een professionele MABO-opleiding gevolgd en werken volgens de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen.
 
De kwaliteit en veiligheid worden constant gecontroleerd door de medewerkers van de afdeling KAM. Zij houden regelmatig veiligheidstrainingen en voeren werkplekinspecties uit. 

innovatie

Als lid van de vakgroep Bliksembeveiliging van Techniek Nederland wisselt Siers altijd kennis uit over nieuwe ontwikkelingen. Samen met de andere leden van de vakgroep brengen ze op een actieve manier de kwaliteit van de gehele branche op een nog hoger niveau. Siers heeft in eigen beheer materieel ontwikkeld voor het efficiënt en ergonomisch aanbrengen van aardelektroden.

communicatie

De meerwaarde van Siers ligt onder meer in het meedenken met de opdrachtgevers, de kennis in de eigen organisatie en daarnaast het brede netwerk aan kennispartners. Bij klanttevredenheidsonderzoeken, waar Siers doorgaans goed scoort, wordt elke keer weer duidelijk dat heldere communicatie en goede afspraken gewaardeerd worden.

Meer weten over onze werkzaamheden en werkwijze op het gebied van bliksembeveiliging?
Bel met (0)88-5572200 of mail naar info@siersgroep.nl.